music_note

Highlights

Kelantan FC dan PSPS Riau jana pendapatan melalui Padang Bola

today09/05/2021 1136

Background
share close

Selepas selesai mengambil alih pasukan bolasepak The Riau Warriors (TRW) atau lebih dikenali sebagai PSPS Riau, pemilik kelab yang juga presiden kelab iaitu En. Norizam Tukiman menzahirkan hasrat untuk memiliki padang bolang sepak sebagai salah satu sumber bagi menjana pendapat kepada kedua-dua kelab miliknya iaitu Kelantan FC dan PSPS Riau.

Norizam Tukiman melakukan lawatan ke sebuah padang latihan sintetik di Jakarta. (foto: Facebook Zamsaham)

Menerusi catatan di facebook Zamsaham, Bos Zam menyatakan hasrat tersebut melalui kapsyen “Saya bertemu rakan yg mempunyai padang latihan sintetik di Jakarta. Disewakan kepada umum dengan harga 3.5juta sejam atau RM1,000. Kalau hujung minggu Full house!
Kalau saya buat padang yg sama untuk jana pendapatan Kelab Kelantan FC dan PSPS Riau ok tak ye? InshaAllah kita akan buat, tak lambat…tak terlalu cepat.”

Semoga catatan tersebut akan menjadi pemangkin semangat bagi kedua-dua kelab miliknya.

Written by: Radio Zamburger

Rate it

Previous post

Highlights

Cara memohon iSinar KWSP

Berita baik buat 8 juta pencarum KWSP. Selaras dengan kenyataan Menteri Kewangan, Datuk Seri Tengku Zafrul Tengku Abdul Aziz, berkata seramai 8 juta pencarum KWSP layak untuk mengeluarkan wang simpanan mereka dengan kadar maksima sehingga RM10,000. Pengumuman terbaru itu dibuat dengan mengambilkira kehidupan ahli yang telah terjejas pendapatan akibat pandemik COVID-19 yang masih melanda di seluruh dunia. Kata Tengku Zafrul “Mereka layak memohon pengeluaran tanpa mengira sektor dan had pengeluaran […]

today27/11/2020 714

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%